TESS - 18 - OSTRAVASMOGCITY

Tahle princezna, která se může pyšnit titulem plnoletosti a zároveň pofňukávat jak stárne, se narodila ve smogovém městečku Ostrava, kde studuje obor: sociální pracovnice a jednou by se docela ráda stala odborným pedagogem. Na svůj věk je ale ve druhém ročníku, za což může děkovat matematice, na kterou nemá bohužel mozkové buňky a které může v druhém případě ještě děkovat za opakování ročníku jako největší retard. Miluje kořeněné jídlo, těstoviny a má slabost pro čokoládu, za což může pro změnu děkovat velkému zadku jak valach a taky je spíše býložravec, maso jí nikdy nejelo. Jinak nesnáší ty odporně vypadající, chodící věci s chlupatými nohy, ze kterých ji tak v nejlepším klepne pepka. A jakože snad se vám ten můj blog bude líbit a jestli ne, obraťte se s tím na mého právníka, kterého nevlastním a kdež to, to mám vlastně u mého velkého zadku. Nač se zlobit, život je krátký.

neděle 1. září 2013

30 denní výzva ke cvičení, výhoda nebo hloupost?

Jak sis mohl/a všimnout na různých internetových stránkách (facebook, blog, apod.) kolovaly fotografie s programem pod názvem: 30 denní výzva, aneb zacvičíš - zhubneš. Co je na tom pravdy?

Jelikož já samotná jsem blázen a vrhám se do všeho, výzvu jsem vyzkoušela, kdo mi přece jenom nechtěl mít zadek jako skálu! jak se psalo..
Cvičila jsem jako divá a co každou chvilku se prohlížela v zrcadle, zda neuvidím nějaké účinky (po dvou dnech, kráva no). Uviděla jsem leda tak velké hovno ale v hlavě jsem neustále měla obraz, jak přijdu na koupák a budu se chlubit sexy zadnicí, ze které všichni spadnou na prdel, kluci a holky, bez výjimky.

Docílila jsem maximálně toho, že po necelým týdnů, jsem necítila jak nohy, tak zadek,ale pořád jsem se nezastavovala a viděla vidinu v podání, zadek jako skála a obdivné pohledy ostatních.

O několik dní později mi v hlavě začalo šrotovat, že těch 30 dnů k tomu rozhodně nebude stačit a má zadnice jako kvasnice by potřebovala takových 30 dnů spíše 50x tolik (a omezit večerní návštěvy ve svatyni ledničce).

Přece jenom jsem i po uplynulých 30 dní cvičila nadále jako blázen a docílila jsem toho, že jsem zhubla max. 2 kila a stehna se mi posílala dalo by se říct, trochu..
A jaký bonus jsem k tomu dostala? radovat jsem se mohla ze svalové horečky a večerního dovolání se maminky, ať zavolá sanitku, že umírám, chození jako naprcaný kačer a neustálé odpovědi na: co se ti stalo, Terez, že kulháš? mi pomalu začínaly lézt na mozek a v neposlední řadě omezený sexuální život, kdo by si přece jen chtěl hrát s prknem, který při sebemenším pohybu skučí jak idiot.
Tak to by bylo.
Máte s tímhle zkušenosti? pište, pište! vaše Tess.

2 komentáře:

  1. taky jsem to zkoušela a dopadla jsem jako ty! Fakt mě to dost naštvalo..


    Zvu Vás všechny můj blog, probíhá zde giveaway o voňavku od S.Oliver. http://krolling-done.blogspot.de/2013/09/prvni-narozeninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Já cvičila třicet dní s Jill. Po dnech jsem měla dvakrát větší břicho než předtím a přibrala asi kila. Vím, že se všichni ohánějí tím, že svaly jsou těžší než tuk,ale stejně mě to nasralo:D I když jsme se rozhodla že začnu něco dělat, takže zatím všechno hezky plánuju:D Asi už po sté:D

    OdpovědětVymazat